Aanbod

Personal training

Wilt u rust in uw hoofd en een sterk lijf? Met personal training bieden we structuur met trainen en voeding terwijl we rekening houden met uw volle agenda. Dit is een goede stok achter de deur, waarbij u ook een ervaren trainer krijgt die zorgt dat u de oefening op de juiste manier uitvoert en u coacht naar een hoger niveau. Iedereen is verschillend en heeft andere doelstellingen. Met personal training kunnen we doormiddel van maatwerk uw doelstellingen behalen. Alle leeftijden kunnen bij ons terecht, met of zonder ervaring. De trainer zorgt voor een belevenis waardoor elke training een voldaan gevoel geeft. We starten met een intake bij u of bij ons op locatie om vervolgens maatwerk te leveren en de eerste training in te plannen.

fitness, ridderkerk

Bedrijfsfitness

Wilt u productiever en gezonder personeel? Met bedrijfsfitness bij u of bij ons op locatie maken wij het personeel onder begeleiding van een personal trainer in teamverband fitter. Wij maken daarbij ook een advies voor bedrijfsmaaltijden en geven workshops op uw locatie over een gezonde levensstijl. Gezond, zelfverzekerd en dankbaar personeel leidt tot minder ziekteverzuim en het beter omgaan met lastige situaties. Wij komen graag langs om een plan van aanpak te maken zodat uw bedrijf fitter wordt.

personal training ridderkerk

Circuit training

Op vaste tijden in groepsverband een uur trainen onder begeleiding van een ervaren trainer? Met motiverende muziek creëren we een energieke omgeving om het hele lichaam te trainen. De training is geschikt voor alle leeftijden!