Over ons

Trinity: focus on infinity

Mind, body en soul: de drie-eenheid die centraal staat bij Trinity. Wij geloven in een aanpak die verder gaat dan uw dagelijkse workout en focussen daarom op mindset, fitheid en balans. Hierdoor traint u niet alleen harder, maar ook duurzamer en efficiënt. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor personal training of bedrijfsfitness.

John stip

Al vanaf zijn 16e werkt John aan een sportieve en gezonde levensstijl. Nadat hij in 2009, op 19-jarige leeftijd, bij Defensie in dienst trad ging hij zich steeds meer verdiepen in het trainen. Door veel onderzoeken te lezen en seminars te volgen vergaarde hij steeds meer kennis. Die kennis gebruikte hij in de praktijk voor zijn eigen trainingen.

Sinds 2018 hielp hij mensen in zijn omgeving aan een gezondere levensstijl door advies te geven over voeding en mensen in de sportschool te trainen. Daarnaast heeft John zijn Milo Education personal-training opleiding behaald. Deze opleiding staat hoog aangeschreven. De docenten die deze opleiding geven hebben ervaring in de topsport. Denk hierbij aan strenght and condition coaches bij eredivisie clubs. Het is een opleiding met een holistische aanpak waar er gewerkt wordt aan de kwaliteit van bewegen, anatomie, effectief coachen, fysiologische principes, wetmatigheden, energiesystemen, hypertrofie, didactiek en voeding.

Naast zijn werk als personal trainer is John actief als raadslid namens Partij 18PLUS in Ridderkerk. Partij 18PLUS is de grootste partij in Ridderkerk. Binnen de partij is John verantwoordelijk voor de portefeuilles sport, voeding en leefbaarheid. In het partijprogramma heeft hij hiervoor zijn inbreng gegeven. Via voorstellen draagt hij er met de partij zorg voor dat Ridderkerk fitter en gezonder wordt.

John weet hoe het is om met een volle agenda toch te werken aan zijn gezondheid. Met zijn ervaringen weet hij de doelen met de klant te behalen.

Sven van looijen

Sven heeft jaren ervaring in de sportsector. Hij traint al vanaf zijn 17e en is zich vanaf zijn 19e gaan verdiepen in trainen en voeding en werkte al vanaf deze leeftijd in een sportschool. 

Sven startte met zijn fitnesstrainer A + B opleiding en is hiermee een erkend bewegings- en voedingsspecialist. Sven heeft niet stilgezeten en heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd als, voedingsleer, bewegingsconsulent, ketlle belt trainer, TRX trainer en Bosu ball trainer. Daarbij leest hij diverse onderzoeken om altijd up to date te blijven.

De passie van Sven is mensen helpen. Met zijn kennis en ervaring heeft hij al honderden mensen begeleid naar het behalen van hun doelen.

Door te kiezen voor de serieuze oplossing zorgt Sven er samen met de klant voor de doelen te behalen. Elke training is een beleving.